duurzame verwarming kortrijk

Airco op kantoor

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Wij van ESV-Blomme zijn thuis in duurzame verwarming in Kortrijk. Zowel voor centrale als decentrale verwarming rekent u op onze diensten. Tevens hebben wij een heel ruime expertise op het gebied van verwarmingstechnieken in Kortrijk.

Geïnteresseerd  in onze airco's?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Warmtepomp als oplossing voor duurzame verwarming in Kortrijk

Wie kiest voor duurzame verwarming in Kortrijk, kiest natuurlijk voor een warmtepomp. Een warmtepomp is een van de meest duurzame verwarmingstechnieken om Kortrijk zo groen mogelijk te houden. Het haalt de warmte uit de lucht of uit de grond. Deze warmte wordt bijvoorbeeld gebruikt om water te verwarmen. In combinatie met vloerverwarming of convectoren geeft u de warmte in de woning af. U gebruikt het zowel om te koelen als op te warmen en het draagt ook nog eens bij aan een laag E-peil. U kunt deze duurzame verwarming in Kortrijk ook combineren met onze zonnepanelen.

Ook voor het onderhoud van uw duurzame verwarming in Kortrijk


Een goede warmtepomp is onderhoudsvriendelijk. Het heeft minder onderhoudsvereisten dan bijvoorbeeld een mazout- of gasketel, maar het is niet helemaal onderhoudsvrij. Een deugdelijk onderhoud van de verwarmingstechnieken in uw woning in Kortrijk is belangrijk om de levensduur en het rendement op peil te houden. Onze onderhoudsmonteurs komen eens per twee jaar langs en voeren dan een controle uit. Eventueel stellen we de warmtepomp bij indien nodig.


 
 
 
 

Neem meteen contact op met ons


Wij hebben een ruime expertise op het gebied van duurzame verwarmingstechnieken in Kortrijk. Niet alleen voor uw warmtepomp kunt u bij ons terecht, maar ook voor de combinatie met zonnepanelen of een thuisbatterij staan we klaar met het juiste advies. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.


Anderen bekeken ook: Airco Kortrijk | Centrale verwarming Kortrijk | Vacature HVAC