thuisbatterij kortrijk

Airco op kantoor

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Een thuisbatterij in Kortrijk is ideaal om te combineren met zonnepanelen, zeker door het verdwijnen van de terugdraaiende teller. Het staat u toe om de opgewekte energie te verbruiken op het moment dat het u past. Het is een waardevolle investering die u toestaat om het maximum uit uw zonnepanelen te halen. Ook in het kader van noodstroomvoorziening is een thuisbatterij in Kortrijk een goed idee!

Geïnteresseerd  in onze airco's?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Thuisbatterij in Kortrijk: een interessante keuze?

Een thuisbatterij is een flinke investering en zal niet voor elke situatie interessant zijn. Vooral de kwaliteit van de cellen bepaalt de kostprijs. Een thuisbatterij kan een mooie terugverdientijd hebben, maar dan is het wel belangrijk dat de thuisbatterij is afgestemd op de stroomproductie en de stroomnoden van uw woning. Voor uw thuisbatterijen in Kortrijk rekent u op het advies van ESV-Blomme. Wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden en zullen eerlijk aangeven of een thuisbatterij al dan niet interessant voor u is.

Heeft u interesse in een thuisbatterij?


De thuisbatterij is aan een flinke opmars bezig en wij van ESV-Blomme hebben ons er alvast in verdiept. Wij staan in voor de plaatsing van de thuisbatterij in Kortrijk en we informeren u over premies en andere voordelen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, al dan niet in combinatie met zonnepanelen.


Anderen bekeken ook: Vacature HVAC | Duurzame verwarming Kortrijk | Zonnepanelen Kortrijk