Thuisbatterij laten installeren in Kortrijk

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Een thuisbatterij laten installeren in uw woning in regio Kortrijk en Kuurne is ideaal voor als u zonnepanelen heeft. Zeker door het verdwijnen van de terugdraaiende teller. Het staat u toe om de opgewekte energie op te slaan in een batterijopslag en te verbruiken op het moment dat het u past. Het is een waardevolle investering die u toestaat om het maximum uit uw zonnepanelen te halen. Ook in het kader van noodstroomvoorziening is een thuisbatterij laten installeren ideaal voor uw zonnepanelen!

Wilt u een thuisbatterij installeren?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Wat u moet weten over het laten installeren van een thuisbatterij?


Een thuisbatterij die dient als batterijopslag in uw woning te Kortrijk is een flinke investering en zal niet voor elke situatie interessant zijn. Vooral de kwaliteit van de cellen bepaalt de kostprijs. U kunt bij ons zonnepanelen met zo’n thuisbatterij kopen voor een correcte prijs. Een thuisbatterij kan een mooie terugverdientijd hebben, maar dan is het wel belangrijk dat degene die u laat installeren voor uw zonnepanelen, is afgestemd op de stroomproductie en de stroomnoden van uw woning. Alleen dan kunt u echt de voordelen plukken van de batterijopslag. Voor uw thuisbatterijen rekent u op het advies van de installateur van thuisbatterijen van ESV-Blomme. Wij informeren u vrijblijvend over de technieken die we gebruiken en zullen eerlijk aangeven of een thuisbatterij voor uw zonnepanelen al dan niet interessant voor u is.

Contacteer ons bij interesse in batterijopslag


De thuisbatterij is aan een flinke opmars bezig en wij van ESV-Blomme, gevestigd in Kuurne, hebben ons alvast verdiept in het onderwerp en het installeren ervan. Wij als installatiebedrijf dicht bij Kortrijk staan in voor de plaatsing van deze handige batterijopslag en we informeren u over premies en andere voordelen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, al dan niet in combinatie met zonnepanelen. Dat kan telefonisch via het nummer 056 355 255 of door een e-mail te sturen naar info@esv-blomme.be.