Vacature elektricien Kortrijk

Vacature voor elektricien in Kortrijk

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Wist u dat we momenteel een vacature voor elektricien in Kortrijk vrij hebben? Voor ons zijn correcte service, klantvriendelijkheid, passie voor het vak en de juiste kennis slechts enkele sleutelwoorden van deze job als elektricien in Kortrijk. Ontdek hieronder meer over de openstaande functie… Wie weet bent u wel de ideale match met het team van ESV-Blomme, ons bedrijf in Kuurne!

Geïnteresseerd  in onze airco's?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Wat houdt de vacature voor elektricien in Kortrijk juist in?


Hebben we uw nieuwsgierig geprikkeld? Mooi zo! We vertellen u graag meer over het werk en de job als elektricien in Kortrijk. Eerst en vooral is het belangrijk dat u zowel volledig zelfstandig als in teamverband aan de slag kunt gaan. De wensen van de klant staan steeds voorop, dus het is aan u om een flexibele oplossing op maat te bedenken. Onderstaande werken en specialisaties behoren tot het takenpakket als elektricien in Kortrijk en omgeving:


  • Duurzame zonnepanelen installeren en onderhouden;
  • Thuisbatterijen installeren om opgewekte energie optimaal te gebruiken;
  • Verkoelende aircosystemen installeren en onderhouden bij particulieren en bedrijven;
  • Hernieuwbare energie verkrijgen door de installatie van een functionele warmtepomp;


Of het nu om een nieuwbouw, renovatie of uitbreiding gaat, een job als elektricien blijft elke dag opnieuw verrassen. Stel u vandaag nog kandidaat en kom het team van ESV-Blomme in Kuurne versterken.

Informeer naar de vacature


Bij ons bedrijf bieden we niet enkel een job als elektricien in Kortrijk aan. Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina, wie weet staat er nog een andere interessante vacature open die perfect past bij uw competenties. Heeft u nog vragen? Wij vertellen u graag in detail wat er precies komt kijken bij het werk als elektricien in Kortrijk en omgeving. Contacteer ons via het e-mailadres info@esv-blomme.be of via het nummer 056 355 255. Onze medewerkers vertellen u van A tot Z wat de vereisten zijn voor deze vacature voor elektricien in Kortrijk.


Anderen bekeken ook: Vacature HVAC-technieker Kortrijk | Vacature onderhoudstechnieker Kortrijk | Verwarmingsinstallateur Kortrijk