Vacature voor elektricien in Kortrijk

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Wist u dat we momenteel een vacature voor elektricien in Kortrijk vrij hebben? Voor ons zijn correcte service, klantvriendelijkheid, passie voor het vak en de juiste kennis slechts enkele sleutelwoorden van deze job als elektricien in Kortrijk. Ontdek hieronder meer over de openstaande functie. Wie weet bent u wel de ideale match met het team van ESV-Blomme, ons bedrijf in Kuurne!

Bent u geïnteresseerd in onze vacature voor elektricien?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Wat houdt de vacature voor elektricien in Kortrijk juist in?


Hebben we uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Mooi zo! We vertellen u graag meer over het werk en de job als elektricien in Kortrijk. Eerst en vooral is het belangrijk dat u zowel volledig zelfstandig als in teamverband aan de slag kunt gaan. De wensen van de klant staan steeds voorop, dus het is aan u om een flexibele oplossing op maat te bedenken. Onderstaande werken en specialisaties behoren tot het takenpakket als elektricien in Kortrijk en omgeving:Of het nu om een nieuwbouw, renovatie of uitbreiding gaat, een job als elektricien blijft elke dag opnieuw verrassen met verschillende realisaties. Stel u vandaag nog kandidaat en kom het team van ESV-Blomme in Kuurne versterken.

Informeer naar de job als elektricien


Bij ons installatiebedrijf bieden we niet enkel een job als elektricien in Kortrijk aan. Bekijk ook zeker onze andere vacatures, wie weet staat er nog een andere interessante vacature open die perfect past bij uw competenties. Denk bijvoorbeeld aan de vacature van HVAC-technieker. Heeft u nog vragen? Wij vertellen u graag in detail wat er precies komt kijken bij het werk als elektricien in Kortrijk en omgeving. Contacteer ons via het e-mailadres info@esv-blomme.be of via het nummer 056 355 255. Onze medewerkers vertellen u van a tot z wat de vereisten zijn voor deze vacature voor elektricien in Kortrijk.