Vacature voor HVAC-technieker in Kortrijk

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Bij ESV-Blomme hebben we de vacature voor HVAC-technieker in Kortrijk beschikbaar die het best bij u past. Heeft u ervaring met installatiewerken en zijn onderhoudswerken uw sterke punten? Ligt uw passie bij verwarming, ventilatie en alles wat te maken heeft met duurzame energie? Dan is onze functie als HVAC-technieker in regio Kortrijk misschien wel iets voor u! Bij ons geniet u van een aangename werksfeer, gunstige voorwaarden en de kans om uzelf verder te specialiseren. Ontdek hieronder meer over een job als HVAC-technieker, werkzaam in regio Kortrijk.

Bent u geïnteresseerd in onze vacature voor HVAC-technieker?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Het profiel van onze vacature voor HVAC-technieker in Kortrijk


Bent u benieuwd naar wat u te wachten staat met dit specifieke werk en functie als HVAC-technieker in Kortrijk en omgeving? We zetten graag even de belangrijkste punten van de vacature voor HVAC-technieker in Kortrijk op een rijtje:


  • Verwarming, ventilatie en airco installeren en onderhouden in particuliere woningen en kantoren;
  • Bestaande én nieuwe installaties correct afstellen voor gebruik;
  • Defecten en andere technische problemen efficiënt oplossen;
  • De klant zo goed mogelijk informeren over de werkwijze;
  • Zowel preventief als curatief aan de slag gaan in teamverband.


U leest het zelf, klimaatsystemen, ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en verwarmingssystemen behoren tot de expertise van de medewerkers bij ESV-Blomme in Kuurne. Heeft u interesse om zich kandidaat te stellen voor deze job als HVAC-technieker in Kortrijk en omgeving? Lees dan vooral verder en leer meer over het werk als HVAC-technieker bij ESV-Blomme in Kuurne, in de buurt van Kortrijk.

De competenties voor een job als HVAC-technieker in Kortrijk


Deze openstaande vacature voor HVAC-technieker in ons installatiebedrijf in de buurt van Kortrijk past misschien wel helemaal bij uw competenties. Zo zijn we bijvoorbeeld op zoek naar:


  • Iemand die een feilloze kennis heeft van ventilatie, verwarming, koeling en elektriciteit;
  • Een professional met genoeg ervaring binnen de branche;
  • Iemand die zelfstandig én in teamverband kan werken;
  • Iemand die klantvriendelijkheid op de eerste plaats zet.


Voor deze functie als HVAC-technieker in Kortrijk is het belangrijk dat u vlot Nederlands spreekt en beschikt over een rijbewijs B. Een koelcertificaat of VCA-certificaat is natuurlijk mooi meegenomen!


Stel u meteen kandidaat voor deze functie


Wilt u eerst wat meer informatie over deze vacature voor HVAC-technieker in Kortrijk en omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het e-mailadres info@esv-blomme.be of via het nummer 056 355 255. Neem ook zeker en vast een kijkje naar onze andere vacatures, zoals de vacature van elektricien. Stel u snel kandidaat voor de job van HVAC-technieker in Kortrijk. Wie weet mogen we u binnenkort verwelkomen in ons team en verwezenlijkt u ook tal van realisaties!