vacature hvac

Airco op kantoor

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Bij ESV-Blomme zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe collega's om ons team te versterken, zoals deze vacature voor HVAC het perfecte bewijs is. Als HVAC-technieker staat u in voor installatiewerken, onderhoudswerken en herstellingswerken van diverse technische installaties (verwarming, ventilatie en airconditioning). U rekent op goede voorwaarden en komt terecht in een familiale onderneming.

Geïnteresseerd  in onze airco's?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Gewenst profiel voor de vacature voor HVAC


Voor deze vacature voor een technieker in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een ervaren HVAC-technieker die zelfstandig defecten kan opsporen aan klimaatsystemen, ventilatiesystemen, verwarmingssystemen en luchtbehandelingsinstallaties. Als HVAC-technieker lost u deze defecten ook autonoom op. Zelfstandig werken is bij deze vacature voor HVAC een must, maar daarnaast bent u ook een teamspeler en kunt u samenwerken. U werkt zowel preventief als curatief en heeft oog voor detail. U zult vooral als HVAC-technieker worden ingezet bij particulieren en bedrijven in West-Vlaanderen.


  • U heeft een goede kennis van elektriciteit, ventilatie, verwarming en koeling
  • U heeft ervaring binnen de verwarmings- en koelingstechnieken
  • U werkt nauwkeurig en klantgericht
  • U spreekt vlot Nederlands
  • U beschikt over een rijbewijs B
  • Certificaten als een koelcertificaat of een VCA-certificaat zijn een pluspunt

Klaar voor de vacature van technieker in West-Vlaanderen?


U maakt deel uit van een hecht team en werkt binnen een familiebedrijf. U komt terecht in een snelgroeiende en boeiende werkomgeving met veel afwisseling. U krijgt de mogelijkheden om uw skills verder te ontplooien. Bovendien rekent u bij deze vacature voor HVAC op een competitief salaris in functie van uw ervaring en opleiding. U krijgt de kans om mee te groeien met ons familiebedrijf en kunt zich verdiepen in nieuwe (duurzame) technieken. Interesse in deze vacature voor een technieker in West-Vlaanderen? Bezorg ons dan uw curriculum vitae en motivatiebrief.


Anderen bekeken ook: Duurzame verwarming Kortrijk | Thuisbatterij Kortrijk