Installateurmonteur met passie voor techniek

Installatiemonteur met passie voor techniek

Gebeten door techniek, leergierigheid, gedrevenheid, …

Teamwork, uitdaging, variatie, mogelijkheden tot zelfontwikkeling, …

Zijn dit zaken die jou typeren en waarnaar jij op zoek bent in een job?
Dan stap jij misschien in een nieuw avontuur bij ESV Blomme als installatiemonteur!

 

 

Wat wil je weten over ESV Blomme? 
ESV Blomme is een familiebedrijf dat werd opgericht in 2011 door Steven Blomme en behandelt zowel grotere projecten als particuliere woningbouw. Betrouwbare, gediplomeerde techniekers zijn de motor van de firma waardoor steeds een aanpak op maat, volgens persoonlijke wensen en noden, kan uitgewerkt worden en een uitstekende service kan verleend worden, zowel wat betreft de installatie zelf als de service en het onderhoud nadien. Bij ESV Blomme worden er vandaag 5 techniekers tewerkgesteld en in kader van volle groei, kijkt ESV Blomme ernaar uit het team te versterken met twee installatiemonteurs met passie voor techniek!

 

Wat is jouw takenpakket als installatiemonteur?
Je staat dagelijks in voor de installatie van centrale verwarming, sanitair, leidingen, airco installaties en ventilatiesystemen, zowel voor grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten als kleinere installatieprojecten bij particulieren & KMO’s.

  • Je vervangt of herstelt defecte onderdelen.
  • Je demonteert en verwijdert een oude installatie.
  • Je plaatst sanitaire - en verwarmingselementen.
  • Je installeert een centraal airconditioningsysteem.
  • Je plaatst inbouw - of opbouwleidingen en sluit deze aan op de verwarming - en sanitaire elementen.

 

Wat is jouw profiel als installatiemonteur?
Je beschikt over een technisch diploma (elektriciteit, sanitair-en verwarming of een aanverwante richting) en hebt bij voorkeur (een eerste) relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B (rijbewijs C is een meerwaarde). Doordat je klantgerichtheid en nauwkeurig werken hoog in het vaandel draagt, ben je in staat een uitstekende service aan klanten te verlenen. Je bent erg flexibel ingesteld en weet je als geen ander aan te passen aan de afwisseling in projecten enerzijds en de flexibele werkuren anderzijds. Je bent sociaal en houdt ervan om in teamverband te werken. Je bent leergierig en bereid om verschillende opleidingen te volgen zodat je jouw vaardigheden kan uitbreiden en multi-inzetbaar bent in kader van een waaier aan projecten.
Jouw passie voor techniek, jouw gedrevenheid en werklust typeren jou!
Je bent op zoek naar een stabiele job op lange termijn waarbij je jezelf kan blijven ontplooien.

Wat bieden we jou?

  • Je maakt deel uit van een stabiel en dynamisch familiebedrijf in volle groei waarbij je terecht komt in een team van gedreven en loyale collega’s.
  • Je komt terecht in een uitdagende job waarbij de variatie aan projecten zorgt voor een waaier aan mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te ontplooien.
  • De nodige opleidingen en bijscholingen om jouw job comfortabel en correct te kunnen uitoefenen, worden voorzien vanuit de firma.
  • Je kan rekenen op een marktconform, aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen. Je werkt in een 40uren werkweek waardoor je 12 ADV dagen

Tewerkstelling is doorgaans regio Kortrijk.

Solliciteer online

 
 
 
 
 
 
Residentieel elektrotechnisch installateur
HVAC installateur
Installateur centrale verwarming en sanitair
Koeltechnicus
Geen van bovenvermelde opleidingen