Onderhoudsinstallateur

Vacature onderhoudstechnieker in Kortrijk

Bent u de ideale match qua werk met onze vacature als onderhoudstechnieker in de buurt van Kortrijk? Bent u gepassioneerd door techniek, leergierigheid, gedrevenheid, autonoom werken in teamverband, uitdaging, afwisseling, mogelijkheden tot zelfontwikkeling…Dan stapt u misschien in een nieuwe job bij ESV-Blomme, ons bedrijf in Kuurne, als onderhoudstechnieker in Kortrijk!


Het takenpakket van deze vacature als onderhoudstechnieker in Kortrijk


Een job en werk als onderhoudstechnieker in Kortrijk vraagt om de nodige aanpak:

  • U staat dagelijks in voor het onderhoud en de herstellingen op installaties enerzijds en ondersteunt de andere techniekers bij installaties anderzijds.
  • U bent verantwoordelijk voor het onderhoud van cv-ketels gas bij particulieren (G1) en bedrijven (G2).
  • U bent verantwoordelijk voor het onderhoud van cv-ketels op mazout bij particulieren (TV).
  • U voert de herstellingen op cv-ketels uit.
  • U voert het onderhoud en de herstellingen uit op airco installaties.
  • U ondersteunt en werkt mee met uw collega-techniekers in kader van installaties van cv-ketels en airco installaties.


Wilt u werken als onderhoudstechnieker in Kortrijk?


Voor een job als onderhoudstechnieker in Kortrijk beschikt u over een technisch diploma en hebt bij voorkeur relevante werkervaring. U bent in het bezit van een rijbewijs B en een attest G1. Attesten G2, TV en airco kunnen aangeboden worden door de firma! Doordat u klantgerichtheid en nauwkeurig werken hoog in het vaandel draagt, bent u in staat een uitstekende service aan klanten te verlenen. U bent erg flexibel ingesteld en weet zich als geen ander aan te passen aan de afwisseling in het takenpakket enerzijds en de flexibele werkuren anderzijds. U bent in staat om autonoom te werken, maar houdt ervan deel uit te maken van een team. Uw passie voor techniek, gedrevenheid en werklust typeren u! U bent op zoek naar een stabiele job op lange termijn waarbij u kunt blijven ontplooien.


Wat biedt deze job als onderhoudstechnieker in Kortrijk u?


Het werk als onderhoudstechnieker in regio Kortrijk biedt tal van voordelen. U maakt deel uit van een stabiel en dynamisch familiebedrijf in volle groei waarbij u terecht komt in een team van gedreven en loyale collega’s. U komt terecht in een uitdagende job waarbij de variatie in uw takenpakket zorgt voor een waaier aan mogelijkheden om uzelf te ontwikkelen en verder te ontplooien. De nodige opleidingen en bijscholingen om uw job comfortabel en correct te kunnen uitoefenen, worden voorzien vanuit de firma. U kunt rekenen op een marktconform, aantrekkelijk loon, aangevuld met extralegale voordelen. U werkt een 40-urige werkweek waardoor u 12 ADV-dagen heeft. De tewerkstelling is doorgaans regio Kortrijk.


Stel u kandidaat voor deze vacature als onderhoudstechnieker in Kortrijk


ESV-Blomme uit Kuurne is een familiebedrijf dat werd opgericht in 2011 door Steven Blomme en behandelt zowel grotere projecten als particuliere woningbouw. Betrouwbare, gediplomeerde techniekers zijn de motor van de firma waardoor steeds een aanpak op maat, volgens persoonlijke wensen en noden, kan uitgewerkt worden en een uitstekende service kan verleend worden, zowel wat betreft de installatie zelf als de service en het onderhoud nadien. Bij ESV-Blomme worden er vandaag 5 onderhoudstechniekers tewerkgesteld en in kader van volle groei, kijken we ernaar uit het team te versterken met een job onderhoudsinstallateur. Heeft u interesse in werk als onderhoudstechnieker in Kortrijk? Stel u dan vandaag nog kandidaat voor deze vacature als onderhoudstechnieker in Kortrijk via het formulier hieronder.


Anderen bekeken ook: Vacature HVAC-technieker Kortrijk | Vacature elektricien Kortrijk | Centrale verwarming Kortrijk


Solliciteer online

 
 
 
 
 
 
Residentieel elektrotechnisch installateur
HVAC installateur
Installateur centrale verwarming en sanitair
Koeltechnicus
Geen van bovenvermelde opleidingen