Onderhoudsinstallateur

Onderhoudsinstallateur

Gepassioneerd door techniek, leergierigheid, gedrevenheid, …

Autonoom werken in teamverband, uitdaging, afwisseling, mogelijkheden tot zelfontwikkeling, …

Zijn dit zaken die jou typeren en waarnaar jij op zoek bent in een job?
Dan stap jij misschien in een nieuw avontuur bij ESV Blomme als onderhoudsinstallateur!

 

 

Wat wil je weten over ESV Blomme? 
ESV Blomme is een familiebedrijf dat werd opgericht in 2011 door Steven Blomme en behandelt zowel grotere projecten als particuliere woningbouw. Betrouwbare, gediplomeerde techniekers zijn de motor van de firma waardoor steeds een aanpak op maat, volgens persoonlijke wensen en noden, kan uitgewerkt worden en een uitstekende service kan verleend worden, zowel wat betreft de installatie zelf als de service en het onderhoud nadien. Bij ESV Blomme worden er vandaag 5 techniekers tewerkgesteld en in kader van volle groei, kijkt ESV Blomme ernaar uit het team te versterken met een onderhoudsinstallateur.

 

Wat is jouw takenpakket als onderhoudsinstallateur?
Je staat dagelijks in voor het onderhoud en de herstellingen op installaties enerzijds en ondersteunt de andere techniekers bij installaties anderzijds.

  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van cv-ketels gas bij particulieren (G1) en bedrijven (G2).
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van cv-ketels op mazout bij particulieren (TV).
  • Je voert de herstellingen op cv-ketels uit.
  • Je voert het onderhoud en de herstellingen uit op airco installaties.
  • Je ondersteunt en werkt mee met je collega-techniekers in kader van installaties van cv-ketels en airco installaties.

 

Wat is jouw profiel als onderhoudsinstallateur?
Je beschikt over een technisch diploma en hebt bij voorkeur relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een attest G1. Attesten G2, TV en airco kan aangeboden worden door de firma!
Doordat je klantgerichtheid en nauwkeurig werken hoog in het vaandel draagt, ben je in staat een uitstekende service aan klanten te verlenen. Je bent erg flexibel ingesteld en weet je als geen ander aan te passen aan de afwisseling in het takenpakket enerzijds en de flexibele werkuren anderzijds. Je bent in staat om autonoom te werken maar houdt ervan deel uit te maken van een team. Jouw passie voor techniek, jouw gedrevenheid en werklust typeren jou! Je bent op zoek naar een stabiele job op lange termijn waarbij je jezelf kan blijven ontplooien.

Wat bieden we jou?

  • Je maakt deel uit van een stabiel en dynamisch familiebedrijf in volle groei waarbij je terecht komt in een team van gedreven en loyale collega’s.
  • Je komt terecht in een uitdagende job waarbij de variatie in jouw takenpakket zorgt voor een waaier aan mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te ontplooien.
  • De nodige opleidingen en bijscholingen om jouw job comfortabel en correct te kunnen uitoefenen, worden voorzien vanuit de firma.
  • Je kan rekenen op een marktconform, aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen. Je werkt in een 40uren werkweek waardoor je 12 ADV dagen

Tewerkstelling is doorgaans regio Kortrijk.

Solliciteer online

 
 
 
 
 
 
Residentieel elektrotechnisch installateur
HVAC installateur
Installateur centrale verwarming en sanitair
Koeltechnicus
Geen van bovenvermelde opleidingen