Koelen met een warmtepomp in Roeselare

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Met een waterpomp kunt u ook koelen in uw woning in Roeselare. Als u het regelmatig wat te warm heeft in uw woning of u woning standaard hoge temperaturen bereikt in de zomer, dan kunt u ook gebruik maken van uw warmtepomp. Sommige modellen die u bij ESV-Blomme in Kuurne dicht bij Roeselare vindt, kunnen ook koelen.

Wilt u een warmtepomp laten installeren?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Met een warmtepomp kunt u ook uw woning koelen

Bij onze zaak vindt u de nodige warmtepomp die ook kan verkoelen. U kunt dit best even navragen, want niet met elke warmtepomp die wij plaatsen, kunt u ook koelen. Met de juiste warmtepomp kunt u uw woning actief voorzien van koeling. Op kantoor bijvoorbeeld kan het aangenaam zijn om regelmatig verkoeling te brengen, zodat de werknemers optimaal kunnen werken. De klassieke airco op kantoor bijvoorbeeld geeft zo goed als het zelfde effect. Met dat verschil dat een warmtepomp geen gebruik maakt van luchtverplaatsing om een ruimte te koelen. Wij zijn ook continu op zoek naar nieuwe werknemers voor een job als elektricien om ons team te versterken en ervoor te zorgen dat u geniet van uw splinternieuwe warmtepomp.

Koel uw woning met een warmtepomp

Als u graag uw woning wilt koelen met een warmtepomp, dan kunt u beroep doen op ons installatiebedrijf. Bij interesse in een job of het koelen met een warmtepomp, kunt u ons contacteren. Dat kan door ons contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@esv-blomme.be of te bellen naar het nummer 056 355 255. Wij helpen u snel verder!