warmtepomp laten plaatsen

Airco op kantoor

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Een warmtepomp laten plaatsen doet u niet zomaar. Er zijn heel wat zaken waaraan u moet denken. In de meeste gevallen kunt u op één dag een warmtepomp laten plaatsen, maar in de praktijk is dit natuurlijk van verschillende factoren afhankelijk. Wij zorgen steeds voor de beste aanpak!

Geïnteresseerd  in onze airco's?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Passende warmtepomp laten plaatsen in Kortrijk


Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten warmtepompen in Kortrijk. Een lucht-luchtwarmtepomp is een optie. Deze warmtepomp onttrekt de warmte aan de buitenlucht. Een lucht-waterwarmtepomp gebruikt deze warmte vervolgens om water te verwarmen. Verder behoort ook een geothermische warmtepomp tot de mogelijkheden. Hierbij haalt de warmtepomp de warmte via een captatienet uit de grond. Een laatste optie zijn de water-warmtepompen die hun warmte uit het grondwater halen.

Meer dan alleen een warmtepomp laten plaatsen in Kortrijk


Natuurlijk kunt u door ESV-Blomme warmtepompen laten plaatsen, maar weet dat wij ook meer doen dan enkel dat. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste warmtepomp in Kortrijk en zijn uw eerste aanspreekpunt bij vragen. Een combinatie met vloerverwarming, radiatoren en zonnecollectoren of toch liever een warmtepompboiler? Dat is voor ons geen probleem. Tenslotte staan we in voor het duurzaam onderhoud van uw warmtepomp in Kortrijk en voor eventuele herstellingswerken.

Contacteer ons professioneel team


Een warmtepomp laten plaatsen is een flinke investering. Voor een optimaal rendement is het bovendien belangrijk dat de warmtepomp wordt afgestemd op basis van uw noden of woning. Daarom doet u voor uw warmtepomp in Kortrijk maar beter een beroep op een expert! Contacteer ons vandaag nog en vraag een offerte aan voor een warmtepomp in Kortrijk.


Anderen bekeken ook: Verwarmingsinstallateur Kortrijk  | Vacature HVAC |