Warmtepomp in Kortrijk

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

U kunt een warmtepomp bij u thuis in Kortrijk, Roeselare of daarrond laten plaatsen door onze installateur. Zelf doet u dat namelijk niet zomaar. Er zijn heel wat zaken waaraan u moet denken als u warmtepompen gaat kopen of plaatsen. In de meeste gevallen kunt u op één dag een warmtepomp laten plaatsen, maar in de praktijk is dit natuurlijk van verschillende factoren afhankelijk. Wij zorgen als installateur steeds voor de beste aanpak!

Wilt u een warmtepomp laten installeren?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Passende warmtepomp laten plaatsen bij u thuis


Bij ons in Kuurne, nabij Kortrijk, kunt u terecht voor het kopen van diverse soorten warmtepompen. Als u ons installatiebedrijf inschakelt, weet u dat de warmtepomp die u gaat laten plaatsen, volledig in orde zal zijn dankzij de precisie van onze installateur. U kunt bij ons verschillende warmtepompen kopen. Een lucht-luchtwarmtepomp is bijvoorbeeld een optie. Deze warmtepomp onttrekt de warmte aan de buitenlucht. Een lucht-waterwarmtepomp gebruikt deze warmte vervolgens om water bij u thuis te verwarmen. Verder behoort ook een geothermische warmtepomp tot de mogelijkheden van waterpompen die u kunt kopen voor bij u thuis. Hierbij haalt de pomp de warmte via een captatienet uit de grond. Een laatste optie zijn de water-warmtepompen die hun warmte uit het grondwater halen. Wist u trouwens dat sommige modellen ook kunnen dienen als een warmtepomp om te verkoelen? Daarnaast kunnen alle warmtepompen die u bij onze verwarmingsinstallateur kunt kopen ook inzetten voor tal van doeleinden. Zo’n warmtepomp biedt tal van voordelen. Twijfel niet langer en kies ervoor om een warmtepomp bij u thuis in Kortrijk, Roeselare of daarbuiten te laten plaatsen door onze installateur.

Meer dan alleen een warmtepomp laten plaatsen door onze installateur


Natuurlijk kunt u bij ESV-Blomme warmtepompen kopen en deze waterpomp laten plaatsen, maar weet dat wij ook meer doen dan dat. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste warmtepomp voor bij u thuis en zijn uw eerste aanspreekpunt bij vragen. Heeft u interesse in een warmtepomp met vloerverwarming, radiatoren en zonnecollectoren? Of toch liever een warmtepompboiler? Dat is voor ons geen probleem. Tenslotte staan we in voor het onderhoud van uw warmtepomp en voor eventuele herstellingswerken.

Contacteer ons professioneel team als u warmtepompen wilt kopen of plaatsen


Een warmtepomp laten plaatsen door onze installateur is een flinke investering. Voor een optimaal rendement is het bovendien belangrijk dat de warmtepomp wordt afgestemd op basis van uw noden of woning. Daarom doet u voor uw warmtepomp best een beroep op ons persoonlijk familiebedrijf. Contacteer ons vandaag nog en vraag een offerte aan voor een warmtepomp bij u thuis. U kunt onze werknemers bereiken via het nummer 056 355 255 of door een e-mail te sturen naar info@esv-blomme.be. Wij beloven dat wij u zo snel mogelijk verder helpen en zoeken voor u de beste prijs. Bekijk alvast onze eerdere projecten.