Een warmtepomp voor uw vloerverwarming in Kortrijk en omstreken

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Kies voor een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming bij ons bedrijf in Kuurne, dicht bij Kortrijk en Roeselare. ESV-Blomme is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met verwarming, ventilatie, energie, enzovoort. Wij zijn ook een enorme voorstander van een duurzame aanpak en raden dus een warmtepomp ten stelligste aan voor uw vloerverwarming.

Wilt u een vloerverwarming laten installeren?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Warmtepomp in combinatie met vloerverwarming is dé manier van verwarmen

Wie geniet er nu niet van heerlijke warme voeten en een lekker warm huis? Vloerverwarming is de manier om duurzaam te verwarmen. Als u kiest voor vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp geniet u van al het comfort. Er zijn namelijk tal van voordelen bij een warmtepomp. Gecombineerd met vloerverwarming worden de voordelen alleen maar groter. Een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming werkt ideaal, omdat ze beiden het beste werken bij lagere temperaturen. Hierdoor verbruiken ze stukken minder en resulteert de warmtepomp in minder energiekosten. Kiezen voor vloerverwarming met een warmtepomp is een fantastische optie als u graag duurzame verwarming wilt in uw woning in Kortrijk, Roeselare en omstreken.

Ga voor lekker warme voeten

Bent u helemaal overtuigd om te kiezen voor een warmtepomp voor uw vloerverwarming? Vraag dan naar de mogelijkheden en toegepaste technieken. Wij vertellen u graag meer over duurzaam verwarmen of de andere opties. Wist u namelijk dat u ook kunt koelen met een warmtepomp? Contacteer ons door een e-mail te sturen naar info@esv-blomme.be of bel ons op het nummer 056 355 255. De medewerkers van ons installatiebedrijf beantwoorden al uw vragen met de nodige kennis en expertise.