Warmtepompboiler kopen rondom Kortrijk

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Een degelijke warmtepompboiler kunt u kopen bij ESV-Blomme in Kuurne, niet ver van Kortrijk in Roeselare. Met zo’n warmtepompboiler verwarmt u uw warm water voor u sanitair op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier. Bij ons vindt u een warmtepompboiler, kunt u genieten van een deskundige plaatsing en wij voorzien u van het beste advies. Waarom zou u geen beroep doen op ons deskundig familiebedrijf in de buurt van Kortrijk en Roeselare?

Wilt u een warmtepompboiler kopen?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Waarom zou u een warmteboiler kopen?

Een warmteboiler werkt als het ware als een lucht/water-warmtepomp. Hij haalt warmte uit de lucht om daarmee het water voor uw sanitair te verwarmen. Het grote verschil met een warmtepomp in uw woning, is dat een warmtepompboiler alleen maar voor warm water kan zorgen en geen hele ruimte verwarmt. De warmtepompboiler is handig als u leeft in een groot gezin, omdat hij veel warmte kan geven op verschillende plaatsen. Bovendien kunt u hem heel eenvoudig laten installeren. Meer nog, u kunt uw warmtepompboiler aansluiten op uw zonnepanelen die u ook bij ons kunt kopen. Waarom zou u nog twijfelen? U geniet van energiezuinigheid en een milieuvriendelijke installatie waar u en uw gezin lang van kunnen profiteren.

Koop uw warmtepompboiler

Wilt u graag een warmtepompboiler kopen om uw sanitair te verwarmen? Wacht dan niet langer en schakel ons en onze technieken in. U kunt ons bereiken via ons contactformulier, door een e-mail te sturen naar info@esv-blomme.be of even te bellen naar het nummer 056 355 255. De medewerkers van ons installatiebedrijf helpen u zo snel mogelijk verder en vertellen alles over de warmtepompboiler.