Zonnepanelen in Kortrijk

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Heeft u interesse in zonnepanelen voor uw woning in regio Kortrijk? Ze wekken groene energie op, dragen bij aan een duurzame wereld en hebben een beperkte terugverdientijd. Na ongeveer zeven jaar zijn uw zonnepanelen vaak al terugverdiend. U verlaagt meteen ook het E-peil en verhoogt de waarde van uw woning. Reden te meer om ze te laten plaatsen door ESV-Blomme in Kuurne!

Wilt u zonnepanelen plaatsen voor uw woning?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Kies voor de juiste zonnepanelen


Ook na het verdwijnen van de terugdraaiende teller, zijn zonnepanelen in regio Kortrijk nog steeds interessant. Natuurlijk is niet ieder dak even geschikt. Bovendien is het nog belangrijker geworden om de zonnepanelen af te stemmen op uw energieverbruik. Hierdoor zijn naar het westen gerichte zelfs een stuk interessanter geworden. Ze sluiten vaak beter aan op de momenten waarop u energie verbruikt. ESV-Blomme informeert u graag over de technieken en gaat na of een zonnepaneel op uw dak voor u al dan niet interessant kan zijn. Ons team plaatst zowel zonnepanelen op platte als hellende daken. Daarnaast gaan we ook verder dan dat. U kunt onze zonnepanelen combineren met een thuisbatterij bijvoorbeeld. Het installeren van deze thuisbatterij zorgt ervoor dat de energie die u met uw zonnepaneel opwekt, balanceert en zo nodig opgeslagen kan worden..

Neem contact op met onze professionals


ESV-Blomme helpt u als installatiebedrijf vanuit Kuurne, niet ver van Kortrijk, bij het kiezen van de juiste zonnepanelen en de ideale locatie op uw dak. Het verhoogt de efficiëntie en het helpt het maximum te halen uit uw zonnepanelen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. U kunt ons bereiken via het nummer 056 355 255 of door een e-mail te sturen naar info@esv-blomme.be.