zonnepanelen kortrijk

Airco op kantoor

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

Zonnepanelen wekken groene energie op in Kortrijk, dragen bij aan een duurzame wereld en hebben een beperkte terugverdientijd. Na ongeveer zeven jaar zijn zonnepanelen in Kortrijk vaak al terugverdiend. U verlaagt meteen ook het E-peil en verhoogt de waarde van uw woning. Reden te meer om ze door ons te laten plaatsen!

Geïnteresseerd  in onze airco's?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

De slimme keuze voor zonnepanelen in Kortrijk

Ook na het verdwijnen van de terugdraaiende teller zijn zonnepanelen in Kortrijk nog steeds interessant. Natuurlijk is niet ieder dak even geschikt. Bovendien is het nog belangrijker geworden om de zonnepanelen af te stemmen op uw energieverbruik en verbruikspatronen. Hierdoor zijn naar het westen gerichte zonnepanelen zelfs een stuk interessanter geworden. Ze sluiten vaak beter aan op de momenten waarop u energie verbruikt. ESV-Blomme informeert u graag over de mogelijkheden en gaat na of zonnepanelen voor u al dan niet interessant zijn.

Neem contact op met onze professionals


Wij helpen u bij het kiezen van de juiste zonnepanelen en de ideale locatie op uw dak. ESV-Blomme plaatst zowel zonnepanelen op platte als hellende daken. Daarnaast gaan we ook verder dan dat. U kunt onze zonnepanelen bijvoorbeeld combineren met een thuisbatterij die uw energie balanceert. Het verhoogt de efficiëntie en het helpt het maximum te halen uit uw zonnepanelen in Kortrijk. Bel ons voor meer informatie of een offerte op maat.


Anderen bekeken ook: Warmtepomp laten plaatsen | Thuisbatterij Kortrijk |