Zonnepanelen met thuisbatterij kopen

Expert in airco

Installatie en onderhoud

Duurzame verwarming

U kunt bij ons zonnepanelen met bijhorende thuisbatterij kopen. Wij bij ESV-Blomme uit Kuurne vertellen u met veel plezier over alle voordelen van zonnepanelen met zo’n batterij. De installatie ervan wordt met de jaren interessanter en wij plaatsen ze dan ook met veel plezier en de juiste expertise.

Wilt u zonnepanelen kopen met  thuisbatterij?

ESV-Blomme introductie foto
ESV-Blomme te werk foto

Waarom moet u zonnepanelen met thuisbatterij kopen?


Zoals u waarschijnlijk wel weet, bieden zonnepanelen u milieuvriendelijke en duurzame energie. Als u kiest om zonnepanelen met een thuisbatterij te kopen, dan gaat u nog duurzamer te werk. De thuisbatterij slaat namelijk de energie die uw zonnepanelen creëren tijdelijk op. Als u dan energie nodig heeft, wordt deze eerst vanuit de opslag van de thuisbatterij genomen en daarna pas van het energienet. Als u dus van plan bent om zonnepanelen te laten installeren, kunt u best eens overwegen om er één met thuisbatterij te kopen. Wij sturen snel onze installateur voor uw thuisbatterij en zonnepanelen langs!

 

Kies voor duurzame energie!

Wilt u graag degelijke zonnepanelen met een thuisbatterij kopen? Vraag dan meer informatie aan ons installatiebedrijf. U kunt onder andere ons contactformulier invullen, een e-mail sturen naar info@esv-blomme.be of telefonisch contact opnemen via het nummer 056 355 255. Onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk verder en gaan voor u aan de slag!