Contactformulier

 
 
 
 
 
 
 
Bevestigd
 
 

Installatiemonteur elektriciteit

met passie voor techniek

Gebeten door techniek, leergierigheid, gedrevenheid, …

Teamwork, uitdaging, variatie, mogelijkheden tot zelfontwikkeling, …


Zijn dit zaken die jou typeren en waarnaar jij op zoek bent in een job?


Dan stap jij misschien in een nieuw avontuur bij ESV Blomme als installatiemonteur elektriciteit!


Installatiemonteur elektriciteit
HVAC installatiemonteur

Wat wil je weten over ESV-Blomme? 


ESV-Blomme is een familiebedrijf dat werd opgericht in 2011 door Steven Blomme en behandelt zowel grotere projecten als particuliere woningbouw. Betrouwbare, gediplomeerde techniekers zijn de motor van de firma waardoor steeds een aanpak op maat, volgens persoonlijke wensen en noden, kan uitgewerkt worden en een uitstekende service en het ondehroud nadien. Bij ESV-Blomme worden er vandaag 10 techniekers tewerkgesteld en in kader van volle groei, kijkt ESV-Blomme ernaar uit het team te versterken met installatiemonteurs elektriciteit met passie voor techniek!

Wat is jouw takenpakket als installatiemonteur


Je staat dagelijks in voor de installatie van elektriciteit, zowel voor grotere nieuwbouw- en renovatieprojecten als kleinere installatieprojecten bij particulieren & KMO’s.


  • Je vervangt of herstelt defecte onderdelen.
  • Je demonteert en verwijdert een oude installatie.
  • Je plaatst elektrische-elementen.
  • Je plaatst inbouw - of opbouwleidingen en sluit deze aan op de elektrische kast.

Als installatiemonteurWAT IS JOUW PROFIEL


Je beschikt over een technisch diploma (elektriciteit of een aanverwante richting) en hebt bij voorkeur (een eerste) relevante werkervaring. Je bent in het bezit van een rijbewijs B (rijbewijs C is een meerwaarde). Doordat je klantgerichtheid en nauwkeurig werken hoog in het vaandel draagt, ben je in staat een uitstekende service aan klanten te verlenen. Je bent erg flexibel ingesteld en weet je als geen ander aan te passen aan de afwisseling in projecten enerzijds en de flexibele werkuren anderzijds. Je bent sociaal en houdt ervan om in teamverband te werken. Je bent leergierig en bereid om verschillende opleidingen te volgen zodat je jouw vaardigheden kan uitbreiden en multi-inzetbaar bent in kader van een waaier aan projecten.

Jouw passie voor techniek, jouw gedrevenheid en werklust typeren jou!

Je bent op zoek naar een stabiele job op lange termijn waarbij je jezelf kan blijven ontplooien.

WAT BIEDEN WE JOU?


  • Je maakt deel uit van een stabiel en dynamisch familiebedrijf in volle groei waarbij je terecht komt in een team van gedreven en loyale collega’s.
  • Je komt terecht in een uitdagende job waarbij de variatie aan projecten zorgt voor een waaier aan mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te ontplooien.
  • De nodige opleidingen en bijscholingen om jouw job comfortabel en correct te kunnen uitoefenen, worden voorzien vanuit de firma.
  • Je kan rekenen op een marktconform, aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen. Je werkt in een 40uren werkweek waardoor je 12 ADV dagen opbouwt.
  • Tewerkstelling is doorgaans regio Kortrijk.