Wat doen we met onze

Energie


Energie is de belangrijkste vraag van deze eeuw. Vanaf de manier voor opwekking tot het gebruik van deze energie. Dagelijks gebruiken we energie en het heeft invloed op ons milieu. Als installateur streven wij naar een milieu vriendelijke opwekking van energie.Dit kan niet voor iedereen op dezelfde manier en daar zijn van op de hoogte. Volgens uw woning en mogelijkheden berekenen wij om uw invloed op het klimaat te reduceren. Maar niet enkel energie opwekken is belangrijk. Efficiƫnt gebruik maken van deze opgewekte energie is van fundamenteel belang.

Van tips tot technische oplossingen zodat uw eigen groene energie wordt gebruikt of opgeslagen. Dit vormt de basis om het bereiken van onze globale milieu doelstellingen.

Besparing op uw energie factuur


Lager E-peil


Vanop afstand zichtbaar


GeĆÆnstalleerd door Rescert erkende technieker


Duurzaam


Terugverdiend in 7 jaar

Thuis batterij


Een thuis batterij is gemaakt om optimaal gebruik te maken van uw eigen opgewekte energie en het net. Genereer overdag energie uit uw zonnepanelen, zodra het systeem registreerd dat uw opbrengst groter is dan uw verbruik wordt de overtollige energie naar uw batterij geleid. Wanneer de zon onder gaat schakeld de omvormer automatisch over op de batterij om uw opgeslagen eigen opgewekte energie te gebruiken. Als de batterij leeg is 's nachts, kan u ervoor kiezen om uw batterij op te laden via het net. Op deze manier kan u aan een lager tarief energie aankopen.

Maximale efficiƫntie


Noodstroom voorziening


Balanceerd uw energie


Online monitoring